Пронађени малољетници одговорни за оштећење имовине у Олимпијском парку

0
914

Полицијској станици Пале јуче је, око 01.00 час, пријављено да више малољетних лица у улици 4. Јуни, општина Пале, ломе саднице дрвећа, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

У саопштењу се наводи да су припадници Јединице жандармерије из Пала на лицу мјеста затекли и лишили слободе седамнаестогодишње лице из Пала, а извршеним увиђајем на лицу мјеста констатовано је да су четири малољетна лица поломила стабла садница, клупе за сједење, портале и камеру видео-надзора на објекту фирме и оштетили расхладни уређај испред киоска.

„О свему је обавијештен тужилац за рад са малољетним лицима Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је документовање кривичног дјела `Оштећење и одузимање туђе ствари`“, наводи се у саопштењу.

Према малољетним лицима поступаће се у складу са Законом о заштити и поступању са дјецом и малољетним лицима у кривичном поступку Републике Српске.

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево пријављена су два кривична дјела, регистровано је једно су нарушавања јавног реда и мира, а догодила се једна саобраћајна незгода.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

9 − eight =