Приводе се крају радови на изградњи новог објекта Дјечијег центра „Бубамара“ на Палама

0
575

Приводе се крају радови на изградњи новог објекта Дјечијег центра „Бубамара“ на Палама укупне вриједности 900.000 КМ, којим ће бити проширен капацитет за још 120 дјеце, а отварање се очекује крајем априла, рекла је Срни директор овог центра Вања Југовић.

Она додаје да се раде унутрашњи завршни радови на подовима и столарија, док су радови на фасади ушли у завршну фазу, али чекају лијепо вријеме и одговарајућу температуру.

Југовићева каже да се ради о новом дијелу вртића површине 550 метара квадратних са великом мултифункционалном салом, у који ће смјестити пет васпитнообразовних група.

„Задовољни смо динамиком радова извођача и радника, с обзиром на то да је изградња почела крајем августа“, поручује Југовићева и захваљује Влади Републике Српске и општини Пале, који су уложили средства да се изгради нови објекат вртића.

Након отварања, истиче Југовићева, моћи ће да приме малишане који се налазе на листи чекања, а биће отворена и нова радна мјеста за васпитно образовни, али и за помоћни кадар.

Југовићева је нагласила да је крајем фебруара у вртићу почео да ради логопед захваљујући општини Пале и начелнику Бошку Југовићу.

Извођач радова на изградњи новог објекта вртића је паљанско предузеће „Грађење“.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here