Predstavljena zajednička karta Olimpijskog centra “Jahorina” i “Sanilenda”

0
612

Prva zajednička karta „Sanilenda“ na Trebeviću i Olimpijskog centra „Jahorina“, koja je danas predstavljena, prva je te vrste u BiH i omgućiće gostima da se za 12 KM voze trebevićkim alpin-kosterom i jahorniskom panoramskom žičarom.
Generalni direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan LJevnajić rekao je da će zajednička karta proširiti ponudu za goste koji dolaze u Sarajevo i na Jahorinu.

„Ponašamo se tržišno i u interesu naših kompanija i gostiju jer je to koncept koji funkcioniše svuda u svijetu“, izjavio je LJevnajić na prezentaciji na Jahorini i dodao da ovo prvo povezivanje ponuda u BiH.

Prema njegovim riječima, postoji obostrani interes da se uvezivanje napravi, jer je najvažnije da bude gostiju i na Trebeviću i na Jahorini.

„Na ovaj način konkurenciju pretvaramo u partnera“, rekao je LJevnajić.

On je dodao da je cilj Centra da Jahorina živi 365 dana u godini i najavio festival „365“ koji počinje u petak, 29.juna, i traja do nedjelje, 1. jula.

Menadžer „Sanilenda“ Dragana Kurtagić rekla je da je zajednička karta Jahorina-„Sanilend“ početak saradnje i dodala da je riječ o karti koja je objedinila dvije planinske ljepotice.

„Nadam se da ćemo naći još kolega koji će podržati ovaj projekat kako bismo što više ljudi povezali između Trebevića i Jahorine. Želimo da promovišemo prvi alpin-koster na `Sanilendu` koji je zabavni park i da pokažemo da smo i mi aktivni 365 dana u godini“, kaže Kurtagićeva.

Ona je istakla da kupovinom zajedničke karte na „Sanilendu“ turisti dolaze i na Jahorinu gdje se mogu provozati žičarom i vidjeti njene ljepote.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here