Предизборни бисери: опозиција у Хан Пијеску обећала воду за село из Градишке

0
1538

Да се не бирају средства у предизборној кампањи одавно је свима јасно. Смишљају се разни сценарији, драматургије, доводе се ПР агенције, огроман новац се даје на неке видео снимке разних душебрижника.

Кад човјек погледа све те вртоглаве цифре, које су (буквално) бачене за снимање разних промотивних видео снимака, схвати како се сав тај новац могао уложити у нешто корисно, али то је тема о којој би се могао написати докторат.

Елем, опозиција у Хан Пијеску предвођена СДС-ом пожурила је да већ договорени пројекат актуелне власти предвођене СНСД-ом представи као свој, али тај „лукави“ план нису баш најбоље разрадили.

Ради се о пројекту водовода за нека ханпјесачка села, између осталих села Плане, Боровине, Ријеке и Јеловци.

Прва комична ствар у свему томе јесте што је пјесачка опозиција на сједници Скупштине општине Хан Пијесак била оштро против тог пројекта, а сви одборници окупљени око СДС-а су гласали против.

Друга и најкомичнија ствар јесте што су представници опозиције, кандидат за начелника и кандидати за одборнике, толико неупућени да су водовод обећали селу Ровине које уопште није у Хан Пијеску.

Према нашим истраживањима, село Ровине се налази у Градишки и нема апсолутно никакве везе са Хан Пијеском нити у Хан Пијеску постоји село под тим називом. Дакле, надамо се да ће неко да обавијести Градишку.

Ова крајње комична предизборна догодовштина постала нам је логична тек када смо схватили да је кандидат за начелника испред СДС-а човјек који уопште не живи у Хан Пијеску него у Београду.

И тако… Увозимо кандидате за начелнике из Београда, а они би да извозе локални пјесачки водовод у Градишку. Живјели избори!

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here