Познати учитељ глуме приведен због оптужби за силовање

0
613

Познати режисер, сценариста и учитељ глуме у Београду Мирослав Мика Алексић ухапшен је због оптужбе за силовање, јављају медији у Србији.

Власник школе глуме Мирослав Мика Алексић приведен је у станицу полиције, јер га је више дјевојка пријавило за силовање или сексуално узнемиравање, пише Блиц.

Позната глумица Милена Радуловић у исповијести коју је дала за тај лист испричала је да је Алексић силовао док је била малољетна и да се то догодило више пута.

Радуловићева је рекла да није једина већ постоји још пет дјевојака, неке су и малољетне, које су га пријављивале полицији за исто злодјело.

– Ово је монструозна мрежа интелигентно склопљена у највишем кругу друштва, од најранијих година упакована у најплеменитије форме уметности и религије човека који корак по корак, зна шта ради и с предумишљајем долази до циља – изјавила је Радуловићева за овај лист.

Алексић је деценијама познат као расадник глумачких талената из своје школе глуме, али испоставља се да је иза кулиса радио нечасна дјела која су сада угледала свјетлост дана.

Кроз његову школу су прошли Никола Којо, Виктор Савић, Борис Миливојевић, Вук Костић, Мирка Васиљевић, Марија Бергам, Никола Ђуричко, Мирјана Јоковић, Нада Мацанковић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here