Потврђено: Ђоковић у Бањалуци 3. и 4. јула

0
567
Најбољи свјетски и српски тенисер Новак Ђоковић гостује у Бањалуци 3. и 4. јула, потврдио је на „Твитеру“ градоначелник Бањалуке Игор Радојичић.

Радојичић је навео да је данас у Бањалуци одржана сједница Организационог одбора „Адриа тура“, великог тениског и највећег спортског догађаја у граду на Врбасу ове године, те да ће Ђоковић и пријатељи доћи у Бањалуку 3. и 4. јула.

Хуманитарни тениски турнир „Адрија тур“ свечано ће данас бити отворен у Београду, гдје ће окупити свјетски тениски врх на неколико дана, а потом обићи и остале локације у региону.

Ђоковић је раније изјавио да ће овај спортски догађај бити врхунски спектакл.

Церемонија отварања заказана је за 16 часова и укључује музички програм, у којем ће са својим оркестром наступити један од водећих виолиниста свијета Немања Радуловић.

Најбољи тенисер свијета је додао да ће наступити једна од водећих свјетских пијанисткиња Лола Астонова, док ће дјечији хор „Чаролија“ пјевати химну Србије, уз кореографију на трибинама.

Према његовим ријечима, овај тениски турнир биће један од највећих спортских догађаја у свијету за вријеме трајања пандемије вируса корона.

Ђоковић је најавио учешће Јелене Јанковић, Олге Даниловић, Ненада Зимоњића, Виктора Троицког, Григора Димитрова.

Турнир се након Београда наставља 20. и 21. јуна у Задру, затим 27. и 28. у Црној Гори, а након Бањалуке 5. јула завршава у Сарајеву.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here