Potpisani ugovori o rekonstrukciji ulica Sime Matavulja i Stefana Dečanskog

0
941

Načelnik Opštine Pale Boško Jugović i direktor preduzeća „Romanijaputevi“ a.d. Sokolac Mirko Pandurević potpisali su ugovore o rekonstrukciji dijelova ulica Sime Matavulja i Stefana Dečanskog, za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 150 hiljada KM.

Radnici i mehanizacija sokolačkog putarskog preduzeća već za nekoliko dana će biti uvedeni u posao i započeti realizaciju ugovorenih poslova, kojima je predviđena potpuna sanacija kolovoza u pomenutim ulicama, koji je posljednjih godina pretrpio znatna oštećenja.

– Ovo je nastavak realizacije projekata u oblasti rekonstrukcije i izgradnje saobraćajne infrastrukture na području Opštine, na čemu već drugu godinu zaredom intenzivno radimo, što je vidljivo i na terenu. Preduzeće „Romanijaputevi“ Sokolac je prepoznatljiv izvođač u ovoj oblasti i očekujemo da će cjelokupan posao biti okončan pravovremeno i na kvalitetan način – rekao je Jugović.

U ime izvođača radova, direktor „Romanijaputeva“ Mirko Pandurević najavio je da će radovi početi već krajem ove nedjelje i izrazio očekivanje da će biti završeni u predviđenom roku, koji je pojedinačno, po obje ulice, četrdeset dana od dana uvođenja izvođača radova u posao.

Projektima je definisana potpuna rekonstrukcija Ulice Sime Matavulja u dužini od 300 metara, dok će Ulica Stefana Dečanskog biti rekonstruisana u dužini od 120 metara.

 

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here