Потписана Паљанска декларација о фер и поштеним локалним изборима

0
1140

Кандидати за начелника општине Пале на предстојећим локалним изборима Бошко Југовић и Марко Ђого потписали су Паљанску декларацију о фер и поштеним локалним изборима, којим се обавезују на етичко понашање током предизборне кампање.

Кандидат ОО СНСД-а Пале за начелника општине Пале Бошко Југовић, рекао је да ова кампања прије свега треба да буде у корист грађана Пала, који треба да препознају кандидате који воде фер кампању.

„Овакав почетак кампање је нешто што даје снагу и наду да ће на општини Пале избори бити спроведени на фер и коректан начин и да ће сви имати шансу да изнесу своје програме на прави начин и да наравно побиједи најбољи“, истакао је Југовић.

Додао је да жели противкандидатима много успјеха и среће.

Независни кандидат за начелника општине Пале Марко Ђого изјавио је да је захвалан начелнику Бошку Југовићу на потписивању данашње Декларације.

„Веома ми је жао што господин Ненад Вуковић није сада са нама потписао ову Декларацију, иако је уредно информисан о потписивању. Он ће је накнадно потписати; жао ми је што је тако одлучено, јер је битно да се пошаље једна позитивна порука на самом почетку ове кампање“, истакао је Ђого.

На крају је позвао грађане да у што већем броју изађу на сљедеће изборе, те да је ово потписивање управо био покушај да се пошаље позитивна порука.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here