Потписан Споразум о снимању дјечије емисије “ПАЛчићи”

0
601

Споразум о пословној сарадњи, који се односи се на снимање дјечије емисије „ПАЛчићи“, потписали су данас главни и одговорни уредник магазина „Паљанске новости“ Тања Гавриловић, В.Д директорица вртића „Бубамара“ Вања Југовић, те начелник Бошко Југовић у име општине Пале као оснивача вртића „Бубамара“.

 

Према ријечима главне и одговорне уреднице магазина „Паљанске новости“ Тање Гавриловић, дјечија емисија „ПАЛчићи“ биће емитована сваке недјеље у 12.00 часова, док ће премијерна емисија бити приказана у недјељу, 02. августа, на службеном You Tube каналу „Паљанских новости”.

„Циљ ове емисије је промоција лијепих ствари у нашој општини, те промоција наших најмлађих и најслађих суграђана. Битно је напоменути да је ова емисија снимана у договору са родитељима, што подразумијева писану сагласност свих родитеља малишана који ће учествовати у снимању, у складу са законским прописима. Захваљујем директорици вртића Вањи Југовић, која нам је омогућила и уступила просторије вртића за снимање емисије, те начелнику Југовићу и цијелом руководству општине Пале, који увијек излазе у сусрет у нашим потребама, те дају безграничну подршку“, истакла је Гавриловићева.

Она је изразила наду да ће се идеја о снимању „ПАЛчића“ допасти нашим грађанима, те додала да „Паљанске новости“ пос
тоје већ годину дана и седам мјесеци, а, како каже, овај медиј се у томе периоду константно развијао, тако да магазин сада има штампано и електронско издање, те видео сервис.

Директорица вртића „Бубамара“ Вања Југовић захвалила је „Паљанским новостима“ које су дошле на сјајну идеју за снимање дјечије емисије, у чему ће, како каже, грађани веома да уживају, с обзиром да је питању нешто што, до сада, није било прилике да погледају у Палама.

„Мислим да ће емисија да буде прелијепа. Малишани се свакодневно питају ко ће сада да иде на снимање, на кога је сада ред. Сва дјечица вртића ће бити дио емисије `ПАЛчићи` и сви ће имати могућност да кажу нешто на задату тему. Ја се надам да ћемо, у томе случају, сви да уживамо у њиховој искрености, чистоти и љепоти, како родитељи, баке и деке, тако и сви остали грађани Пала“, рекла је Југовићева.

Она је напоменула да ће сва снимања, у којима малишани буду учествовали, до краја љета бити вршена у дворишту вртића, уз апсолутно поштовање свих мјера заштите од вируса корона, јер како каже, сигурност је на првом мјесту.

Један од потписника Споразума о пословној сардњи, која се односи на снимање емисије „ПАЛчићи“ био је и начелник општине Пале Бошко Југовић, који је изразио велико задовољство што ће овакав један пројекат бити реализован у Палама.

„Ово је само почетак сaрадње на снимању оваквих емисија, видјећемо да ли ће бити квалитетно и, наравно, подржати све што буде добро, а, уколико буде потребе, постоји могућност и корекције. Дјеца, њихови родитељи, директорица вртића и `Паљанске новости`, сви они су стали иза ове идеје, што ја, као начелник општине Пале заиста подржавам. Захваљујем се родитељима који су дали сагласност за снимање емисије, јер ми можемо да будемо поносни на нашу дјецу као и на Дјечији центар `Бубамара`”, рекао је Југовић.

Он додао да је у току изградња другог дијела вртића „Бубамара“, за коју се завршава тендерска процедура, а уколико буде све текло по плану, како каже, до зиме ће овај вртић бити проширен за нових 550 квадратних метара смјештајног капацитета, за још 150 нових малишана.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here