Потписан Споразум о сарадњи и подршци за начелнике и градоначеника између СНСД-а и ДЕМОС-а

0
644

Споразум о сарадњи и подршци заједничким кандидатима за начелнике шест општина и градоначелника Источног Сарајева на локалним изборима 2020. године потписан је вечерас.

Споразум су потписали Љубиша Ћосић, предсједник Градског одбора СНСД-а, предсједници пет Општинских одбора ДЕМОС-а и Ацо Станишић, предсједник Регионалног одбора ДЕМОС-а Сарајевско-романијске регије.

“Наша сарадња је чврста на свим нивоима и датира од оснивања ДЕМОС-а. Имамо добру политичку сарадњу али и пријатељску и то у свим локалним заједницама. Очекује нас одговоран задатак додатног развоја у општинама у којима смо и до сада били на власти. Сматрам да је Источној Илиџи, Сокоцу и Источном Старом Граду, посебно Граду Источно Сарајево неопходна промјена. Потребна нам је сарадња на свим нивоима, јер знам да ова регија може и боље и више”, истакао је Љубиша Ћосић.

Он је рекао да сматра да народ од Сокоца до Трнова треба да живи далеко боље, далеко више и јаче треба помоћи привредном сектору и заједно са Владом Републике Српске радити на инфраструктури свих општина једнако.

“Сигуран сам да ће ДЕМОС, након СНСД-а, имати најбољи резултат у регији. Основни циљ нам је прављење бољих услова за живот свих грађана. Знам да ћемо у томе заједно успјети”, поручио је Ацо Станишић.

Станишић је истакао да се нада да ће наредни избори протећи фер и коректно.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here