Пословној заједници додатних 250.000 КМ подстицаја

0
204

Општина Пале наредне седмице расписаће нови јавни позив за предузетнике чије је пословање било нарочито угрожено пандемијом вируса корона, а предвиђено је да кроз Програм подршке привредним субјектима с циљем ублажавања негативних посљедица узрокованих пандемијом, буде пласирано додатних 250.000 КМ, саопштено је из Општинске управе.
„Ово је јавни позив који се реализује независно од редовног позива намијењеног подршци предузетницима за инвестиционо улагање, који је већ успјешно окончан и кроз који је 109 предузетника са подручја општине Пале остварило подстицај у укупној вриједности од око 140.000 КМ“, наводи се у саопштењу.

У општинском Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности речено је да ће јавни позив бити расписан и објављен на интернет страници Општине Пале.

„Општина Пале на овај начин жели да пошаље поруку да чврсто стоји иза своје пословне заједнице и увјерени смо да само заједничким снагама можемо изаћи из ове тешке ситуације коју је проузроковала пандемија вируса корона“, наглашава се у саопштењу.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

13 + 18 =