Подијељено 130 пакетића

0
411

На Палама је вечерас подијељено 130 пакетића у оквиру хуманитарне акције „Један слаткиш – једно дијете“.
Акцију је организовао Омладински студентски парламент Студентског центра „Пале“ у сарадњи са удружењем студената „Политиколог“ и Савјетом ученика средњошколског центра „Пале“.

Предсједник Омладинског студентског парламента Студентског центра „Пале“ Младен Пјевчевић рекао је да су у оквиру акције сакупили 170 пакетића.

„Један број пакетића, њих 70, подијелили смо данас на паљанском шеталишту млађим суграђанима који су се ту нашли и вечерас 60 пакетића за породице са троје и више дјеце у Културном центру Пале“, изјавио је Пјевчевић.

Он је навео да је хуманитарна акција идеја младих студената и средњошколаца који су се ујединили како би заједно сакупили што више пакетића и дјеци уљепшали предстојеће новогодишње и божићне празнике.

Према његовим ријечима, остале пакетиће подијелиће у четрвтак, 26. децембра, у Удружењу за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама „Сунце“, као и пет пакета основних животних намирница породицама слабијег имовног стања.

Соња Марковић из Удружења студената „Политиколог“ рекла је да су вечерас организовали за дјецу и родитеље програм забавног карактера који је обухватао плес, игру и пјесму са Дједа Мразом.

Она је захвалила свима који су помогли у реализацији хуманитарне акције, првенствено Студентском центру „Пале“ и његовом директору Дамјану Шкипини, компанији „Витинка“, Центру за социјални рад и Културном центру Пале који су им уступили салу.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

15 + 5 =