Почело окупљање за Српску

0
732

Почетак предизборне кампање на Палама озваничен је данас окупљањем СНСД-а под слоганом „Окупљање за Српску“.

„Очекујемо одличан резултат, јер су кандидати СНСД-а, успјешни и квалитетни људи, па ће грађани Пала међу њима имати шта да одаберу. Желим да изборна кампања прође фер и коректно, на демократски начин и да грађани Пала гласају за СНСД, јер је то добар избор, како за начелника, тако и за градоначелника, кога први пут бирамо директно“, рекао је Југовић.

Носилац листе СНСД-ових кандидата за одборнике у СО Пале Дамјан Шкипина, пожелио је свим кандидатима СНСД-а пуно среће и успјеха, а грађанима поручио да своју будућност не продају за педесет и сто марака.

Шеф изборног штаба ОО СНСД-а Пале Бранко Короман позвао је све политичке субјекте на фер кампању.

„СНСД са образом улази у ову кампању, јер трагови СНСД-а су преко 150 милиона улагања, тако да ћемо са новим освајањем власти интензивније кренути и обезбиједити услове за нове развојне шансе наше општине“, рекао је Короман.

За крај начелник Југовић је рекао да је данашње окупљање заправо симболично окупњање за Српску, што је и слоган СНСД-а, и то је најквалитетнији избор, те додао да је СНСД партија која нуди јединство општинске и републичке власти, те нуди јединство и опстанак српског народа.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here