Почела сједница Главног одбора СНСД-а

У Банском двору у Бањалуци почела је сједница Главног одбора СНСД-а на којој ће бити разматрана актуелна политичка ситуација у БиХ и комплетирано руководство странке.

Сједници, између осталих, присуствују предсједник СНСД-а Милорад Додик, досадашњи потпредсједници Жељка Цвијановић, Радован Вишковић, Никола Шпирић, Небојша Радмановић и Марко Видаковић, те генерални секретар Лука Петровић.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је раније да ће ова странка одржати сједницу Главног одбора на којој ће бити припремљен квалитетан одговор на Програмску декларацију СДА, а за афирмацију ставова и мјера тражиће подршку и опозиције у Српској.

Потпредсједник СНСД-а Небојша Радмановић изјавио је да је декларација СДА још више усложила ситуацију у БиХ и поручио да ће СНСД наставити са спровођењем резолуције Народне скупштине Републике Српске о заштити Устава и војне неутралност.

Портпарол СНСД-а Радован Ковачевић истакао је за Срну да ће, осим разматрања актуелне ситуације у БиХ, на сједници бити комплетирано страначко руководство.

Према његовим ријечима, Главни одбор, који броји 500 чланова, изабраће пет потпредсједника и генералног секретара странке.

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име