ПДП страним новцем дошао до позиције градоначелника Бањалуке

0
205

Из Градског одбора СНСД-а Бањалука саопштили су да све указује да је ПДП страним новцем дошао до позиције градоначелника овог града, те позвали надлежне органе да што прије утврде кривичну одговорност Бранислава Бореновића, Игора Црнатка, Драшка Станивуковића и осталих чланова ПДП-а за које се сумња да су радили на штету грађана Бањалуке, односно Републике Српске.

“О моралу наведених људи нека суде грађани. У сваком случају, народ мора да зна о каквој партији и каквим људима се ради”, саопштено је из бањалучког Градског одбора СНСД-а.

Из овог одбора су истакли да је дугогодишњи члан ПДП-а, који је обављао најважније позиције у Републици Српској, али и дипломатији БиХ, потврдио оно о чему се у Српској говори већ дуже вријеме и на шта се упозорава.

“Први људи ПДП-а дубоко су у криминалу, битни су им само лични интереси што је потврдио њихов дугогодишњи члан. Јасно је, не само из иступа Славка Вучуревића, да ПДП-ом управљају и одређени центри моћи, прије свега водеће западне земље, па је тако јасно, на који начин је ова странка добила градоначелника Бањалуке”, наводи се у саопштењу.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

19 − four =