Ови снови немају никакве везе са умирањем, али се вјерује да наговијештавају смрт!

0
808
Снови о смрти могу бити узнемирујући, посебно ако сањате смрт блиске особе. Такви снови, ма колико тешки били и унијели вам панику и страх немају негативну конотацију.

Ријеч је о сновима који никакве везе немају са умирањем, али се вјерује да наговијештавају смрт.

Снови о смрти могу бити узнемирујући, посебно ако сањате смрт блиске особе. Такви снови, ма колико тешки били и унијели вам панику и страх немају негативну конотацију.

Ни снови у којима се појављује покојник не морају бити лош предзнак. Ако је у питању вама блиска особа, такав сан може значити да вам јако недостаје, а можда вам и шаље неку поруку.

Уколико вам покојник дође у кућу, то може у указати да некога у породици муче здравствени проблеми. Према старом вјеровању, ако вас покојник у сну пита за некога, никада не смијете рећи гдје је та особа јер је можда „дошао по њега“.

У сну није добро ни зидати кућу са неким ко је умро, посебно не стављати кров, јер то наслућује смрт.

Смрт предсказују и снови у којим вам испадају зуби. Ако вас боли, наводно ћете изгубити неког блиског, а ако ништа не осјећате само ћете чути да је преминуо.

Народна вјеровања кажу да смрт предсказује и ако сањате да кречите кућу у бијело, или вам у сан дођу особе у бијелом, без обзира да ли их на јави познајете или не.

Најгоре је, кажу стари, сањати себе у бијелом, посебно у вјенчаници. То, наводно, наслућује одлазак баш блиске особе.

Не ваља сањати ни људе у црнини, јер то значи велику тугу, па може бити и нечију смрт.

Смрт најављују и снови о возовима, а посебно није добро путовати возом јер то значи скори одлазак са овог свијета.

Многи тврде да су све ово само бабске приче, мада има људи који тврде да су у сновима „видјели“ смрт блиских особа. Може бити ријеч о људима са јаком интиуцијом, али о случајности.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here