Отварање зимске сезоне 7. децембра уз Брајана Ферија

0
109

Зимска туристичка сезона на Јахорини почеће 7. децембра концертом свјетске музичке звијезде Брајана Ферија, а карте се могу купити још данас, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.
Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љеванић рекао је да за овај концерт влада велико интересовање у БиХ и региону.

Он је навео да је Јахорина заслужила да угости музичку легенду као што је Фери, те да је концерт изузетно значајан јер послије Зимских олимпијских игара 1984. године и легендарног Вучка желе вратити планини свјетски сјај.

„Главна навика Ферија је да ноћима размишља о томе шта се све може промијенити у свијету, као што и ми желимо да нашим радом и пројектима, од којих је један и овај концерт, промијенимо слику о Јахорини и покажемо да смо заиста свјетски ски-центар“, наглашава Љевнаић.

Он је навео да су претходних година уложена значајна средства у стазе, жичаре, смјештајне капацитете, а поводом отварања зимске сезоне одржавани велики концерти водећих регионалних музичких звијезда, а ове године Јахорина иде корак даље и прикључује се водећим европским ски-центрима.

„За реализацију оваквог подухвата требало је имати идеју и много храбрости и упорности“, истакао је Љевнаић.

Партнер Олимпијског центра „Јахорина“ у реализацији концерта је бањалучка агенција „МИНТ“, чији је директор Милена Мијатовић рекла да публику очекују два часа аудио-визуелног спектакла према свјетским стандардима.

Она је нагласила да је концерт Брајана Ферија продукцијски врло захтјеван пројекат, будући да са њим долази његов тим од 25 врхунских професионалаца.

Карте за концерт могу се купити на www.kupikartu.ba.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

three × four =