Општина Пале: Позив за помоћ Јелени Мухаремовић

0
916

Oпштина Пале позива све људе добре воље да подрже хуманитарну акцију прикупљања средстава за рјешавање стамбеног питања Паљанке Јелене Мухаремовић и њеног малољетног сина, коју је покренуло Удружење грађана “Оплемени срце”.

Начелник општине Пале Бошко Југовић ће, у складу са својим овлаштењима, у општинском буџету обезбиједити одређена средства за ову намјену, а акцију ће подржати и личним учешћем, што ће учинити и други општински функционери.

Општина Пале је и до сада показала посебан сензибилитет за подршку социјално угроженим суграђанима, те су тако у претходном периоду стамбено збринуте четири породице, а извршена је и санација неколико стамбених објеката, саопштено је из ове локалне заједнице.

Општина свакодневно одговара и на велики број различитих индивидуалних захтјева грађана у потреби, међу којима је и Јелена Мухаремовић, којој је и до сада, у више наврата, одобравана једнократна финансијска помоћ за животне и потребе лијечења.

У овој општини се надају да ће и овај пут, заједничким снагама, успјети да помогну једној породици и бар мало јој олакшају недаће у којима се нашла.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

eight + 19 =