ОО СНСД Пале: СДС може да настави да сања ко врти свој посљедњи круг

0
225

Општински одбор /ОО/ СНСД Пале поносан је што је био у прилици да у организационом смислу допринесе величанственој и посебно важној сједници Главног одбора СНСД-а, на којој је донесена платформа којом је утврђен пут странке и њених представника у процесу враћања у уставну и дејтонску структуру надлежности пренесених са Републике Српске на ниво БиХ.

„Вјерујемо да смо оправдали указано повјерење и да је ОО СНСД Пале потврдио да је снажна, одговорна и полетна организација, која је својим домаћинством једној од најважнијих сједница Главног одбора СНСД жељела да одговори задатку, али истовремено и изрази захвалност руководству странке на подршци коју у континуитету има и као општинска страначка организација, али и као носилац власти и креатор великог броја развојних пројеката у највећој источносарајевској општини“, саопштено је из СНСД-а Пале.

У саопштењу се подсјећа да су републичке институције предвођене СНСД свој однос према Палама показале и показују кроз огромна, на десетине милиона марака вриједна улагања на подручју ове општине, а посебно кроз велике инвестиционе циклусе ОЦ „Јахорина“, што јесте и јасна потврда да се заједничким радом локалне и републичке власти могу реализовати бројни пројекти и остварити високо постављени развојни циљеви.

Из ОО СНСД Пале истичу да све што је синоћ речено и виђено у Палама јесте потврда јасних и државнички одговорних политика у чијем фокусу је заштита интереса Републике Српске и српског народа на овим просторима, као и снаге и јединства СНСД, коју на овакав начин не може да манифестује ниједна друга политичка партија.

„Таква моћна слика, ма колико била тешка за посматрање нашим политичким противницима и ‘душебрижницима’ који се данима утркују да у јавности створе перцепцију о наводним неслагањима ОО СНСД Пале са руководством странке, као и одлука да сједница Главног одбора СНСД буде одржана управо у нашој средини, најбољи су одговор свима онима чија политика ни данас није одмакла даље од замјене теза и смишљања и измишљања прича у које нико, па ни они сами одавно не вјерују“, наглашава се у саопштењу ОО СНСД Пале.

Они истичу да „овдашњи СДС може да настави да сања о томе ко врти свој посљедњи круг“, али и поручују да би било крајње вријеме да се пробуди и почне водити бригу о свом народу и грађанима, не чекајући прекоокенаску депешу о томе шта је добро за Србе и Републику Српску.

„Милорад Додик и СНСД су синоћ у Палама казали и показали све! А, ви… О вама су јуче све рекли неки други и, зато – браните се ћутањем“, навели су из ОО СНСД Пале.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

13 − 7 =