ОО СНСД Пале потврдио: Бошко Југовић кандидат за начелника општине Пале

0
794

ОО СНСД Пале потврдио је вечерас кандидатуру Бошка Југовића за начелника општине Пале на предстојећим локалним изборима.

Југовић, који је и актуелни начелник општине Пале и предсједник ОО СНСД Пале добио је једногласну подршку чланова општинске организације странке да се нађе у изборној трци за нови, други мандат начелника највеће источносарајевске општине.

Овакав став, образложено је на сједници, проистиче из чињенице да је Југовић реализовао бројне пројекте на које су грађани општине Пале чекали деценијама, финансијски стабилизовао општину и показао да се планским и одговорним радом могу остварити помаци у практично свим сегментима.

На сједници је изражено очекивање да ће Југовићеву кандидатуру подржати и партије које заједно са СНСД чине коалицију на републичком нивоу.

ОО СНСД Пале је потврдио и одборничку листу кандидата за СО Пале, чији је носилац Дамјан Шкипина, директор Ју „Студентски центар“ Пале и актуелни шеф одборничких клубова СНСД у СО Пале и Скупштини града Источно Сарајево.

Оцијењено је да је састав листе изузетно квалитетан, да су ту имена остварених и успјешних појединаца у привредном и друштвено-политичком животу, али и перспективних младих људи који су већ препознатљиви као активни чланови друштва, успјешни спортисти.

ОО СНСД са оптимизмом иде у сусрет предстојећим локалним изборима и вјерује у побједу свог кандидата за начелника општине Пале и победнички резултат листе кандидата СНСД за СО Пале.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here