Олимпијски центар „Јахорина“ представио љетњу понуду на тениском турниру у Задру

0
604

Олимпијски центар „Јахорина“ представио је протеклог викенда у Задру љетњу туристичку понуду, на хуманитарном тениском турниру „Adriatour“, чији организатор је најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић, саопштено је из овог Центра.

У саопштењу се наводи да су се бројни посјетиоци турнира фотографисали у планинском бобу, који је био изложен на улазу тениских терена Спортског центра „Вишњик“.

„Иако се турнир одржао на приморју, интересовање за љетнјом понудом на олимпијској планини је било изузетно велико“, пише у саопштењу Олимпијског центра „Јахорина“.

Директор Центра Дејан Љевнаић рекао је да је огромна привилегија бити присутан на спортском спектаклу хуманитарног карактера.

„Посебно је привилегија, јер је ово пројекат најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића. Новака и његову породицу изузетно цијеним и волим и стварно сам поносан на пријатељство и нашу сарадњу. Радећи на Јахорини већ три године, схватио сам да људи овдје бодре и много воле Новака, сваки његов успјех се прати и прославља. Нолета ћемо врло радо угостити на Јахорини, гдје има и ски стазу која носи његово име. Жеља нам је да се Новак осјећа као да је Јахорина његова планина, што заиста и јесте“, истакао је Љевнаић.

Из Олимпијског центра наводе да је Јахорина добила велики значај присуством у Задру о чему свједочи и одлична медијска пропраћеност.

Ђоковић, који има око 7,3 милиона пратилаца на друштвеној мрежи Инстаграм (Instagram), подијелио је објаву Олимпијског центра „Јахорина“ и људи широм свијета могли су да виде и чују за Јахорину.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here