Олимпијска Јахорина уточиште у врелим љетњим данима

Јахорина је преплављена туристима у току врелих дана, остварено је више од 1.000 вожњи, љетња сезона је у јеку а посјетиоци пристижу у потрази за расхлађењем и чистим планинским ваздухом.

Овај викенд на Јахорини обиљежила је хуманитарна трејл трка у организацији Олимпијског центра Јахорина али и никад већа посјећеност. Сви љетњи садржаји су били окупирани задовољним гостима, што је проузроковало пораст прихода који су достигли чак 7.000 КМ само за дане викенда. Забиљежен је и пораст броја туриста, вожњи и прихода у односу на прошлу годину за више од 45 одсто.

Наредне дане на олимпијској планини обиљежиће пуштање у рад највеће љетње атракције у региону, ради се о планинском бобу дужине 2.500м који ће свечано бити отворен у четвртак, 15. августа. Тог дана ће сви љетњи садржаји бити бесплатни за кориштење посјетиоцима Јахорине, а све то ће бити прослављено концертом Ане Кокић од 16:00 часова на платоу Пољице, за који се такође неће наплаћивати улазнице.

Субота, 17. август, је резервисана за представу Ђурологија, са почетком у 21:00 час у хотелу Вучко на Јахорини. Само дан након Ђурологије, ова планина ће у оквиру новог пројекта „Сасвим блиско са познатима“ од 14:00 часова у хотелу Вучко угостити познате глумце Миму Караџића и Катарину Жутић.
Јахорина је постала средиште занимљивих дешавања и коначно показује свој потенцијал и у љетном периоду, нови пројекти и инвестиције учиниће ову планину најпожељнијом дестинацијом у региону.

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име