Odbojkašice Srbije danas na Palama

0
556

Ženska odbojkaška seniorska reprezentacija Srbije danas dolazi na Pale, gdje bi trebalo da do 18. avgusta obavi dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Kini, potvrdio je Srni predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović.

“I seniori Srbije dolaze na pripreme na Pale i to 9. avgusta, gdje će boraviti do 25. avgusta”, rekao je Popović.

On je naveo da obje reperezentacije imaju plan priprema, što će za Odbojkaški savez Republike Srpske biti prioritet u pogledu podrške realizaciji njihovog trenažnog programa.

Prema njegovim riječima, Odbojkaški savez Republike Srpske, uz podršku Opštine Pale i Grada Istočno Sarajevo, učiniće određene korake koji će pomoći da se olakša realizaciju plana i programa tih priprema, što će biti učinjeno u dogovoru sa selektorima.

“U planu je i održavanje jednog otvorenog zajedničkog treninga i seniora i seniorki. Podsjećam da je prošle godine na takvom treningu seniora u dvorani `Peki` bilo oko 800 posjetilaca, što govori o velikom interesovanju građana Pala i okoline za naše vrhunske odbojkaše”, ističe Popović.

U okviru njihovog boravka, dodaje on, planiramo i radno-rekreativni izlet na Jahorinu, u terminu koji im bude odgovarao.

Generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije Ivan Knežević ranije je poručio da sa Odbojkaškim savezom Republike Srpske postoji odlična saradnja.

On je podsjetio da je i prošle godine seniorska reprezentacija Srbije boravila na Palama, gdje se pripremala za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Prema njegovim riječima, uslovi za pripreme vrhunskih sportista na Palama su odlični jer na raspolaganju imaju dvoranu, teretanu, kvalitetan smještaj, kao i tradicionalno gostoprimstvo stanovništva, posebno mladih.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here