Новаку Ђоковићу плац површине више од 400 метара квадратних

0
942

Одборници Скупштине општине Пале на данашњој сједници једногласно су усвојили Приједлог одлуке о утврђивању посебног интереса за отуђивање непокретности у својини општине Пале без накнаде, која се односи на додјелу земљишта најбољем тенисеру свијета Новаку Ђоковићу.

Начелник општине Пале рекао је да се ово земљиште површине више од 400 метара квадратних налази на атрактивној локацији на Јахорини, преко пута полазне станице гондола, јер и стаза која пролази поред гондоле носи његово име.

„У договору са надлежним из Олимпијског центра, те Новаком и његовим оцем, поклонили смо им земљиште на овој локацији, док је за претходну локацију, која им је првобитно требала бити додијељена, предвиђена изградња спортског центра, који је неопходан једној планини попут Јахорине“, истакао је Југовић.

Он је објаснио да је било неопходно да се усвоји ова Одлука, како би био припремљен и Уговор код нотара, те истакао да ће Новак посјетити Јахорину онда када буду завршене све правне ствари око преноса власништва овога плаца на породицу Ђоковић, када ће му бити и уручен Уговор о власништву овога земљишта.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here