Новак и Јелена Ђоковић позитивни на вирус корона

0
665

Новак Ђоковић објавио је да су он и његова супруга Јелена позитивни на коронавирус.

„Одмах по доласку у Београд отишли смо на тестирање. Мој и Јеленин резултат је позитиван. Деца су негативна“, наводи се у саопштењу.

„Све што смо урадили у протеклих месец дана радили смо чистог срца и искрених намера. Наш турнир је био хуманитарног карактера са идејом да помогнемо тенисерима из региона, да им омогућимо услове да играју, остваре приходе, и на тај начин лакше преброде овај тежак период. У исто време, желели смо да пошаљемо поруке солидарности и поштовања, фер-плеја. Циљ је био и да помогнемо добротворним фондацијама и онима којима је помоћ најпотребнија, и драго ми је што се велики број људи придружио тој иницијативи“, наводи се у саопштењу.

Ђоковић је био организатор Адриа Тура – први викенд одржао се у Београду, а финале догађаја у Задру отказано је пошто је Григор Димитров објавио да је позитиван на коронавирус.

Тестирањем је утврђено да је позитиван и Борна Ћорић, Виктор Троицки, као и Новаков кондициони тренер Марко Паники, док су Марин Чилић, Александер Зверев и Андреј Рубљов негативни.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here