Нова скупштинска већина на Палама

0
1476

Нову скупштинску већину у Скупштини општине Пале, чиниће 15 одборника из пет политичких партија које подржавају начелника ове локалне заједнице Бошка Југовића, који је на локалним изборима одржаним у недјељу обновио мандат првог човјека највеће источносарајевске општине.

Нова скупштинска већина договорена је на заједничком састанку начелника Југовића са представницима СНСД-а, ДЕМОС-а, СПС-а, Уједињене Српске /УС/ и НДП-а, као партијама које ће у новом сазиву партиципирати са 15 одборника од укупно њих 25, колико броји локални парламент у Палама.

„Нову скупштинску већину чиниће седам одборника СНСД-а, четири ДЕМОС-а, два СПС-а, те по један одборник УС-а и НДП-а“, потврдио је Југовић у изјави за Срну.

Он је појаснио да су усаглашена основна начела у дјеловању већине, чији је циљ наставак реализације капиталних пројеката и наставак динамичног развоја општине Пале, док ће се у наредном периоду разговарати и о конкретним персоналним рјешењима, односно кадровским позицијама које ће припасти партијама које чине скупштинску већину.

„Очекујем искрену и коректну сарадњу која ће уважавати изборни резултат и капацитет сваке од партија чији одборници чине скупштинску већину, што ће нам свима донијети одређену стабилност и повољан амбијент за ефикасан и квалитетан рад на добробит грађана наше општине“, поручио је Југовић.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

one × 2 =