Настављена реконструкција пута према паљанском насељу Сињево у вриједности од 50.000 КМ

0
604

Паљанско насеље Сињево добило је нових 400 метара асфалтираног пута, за који је општина Пале из буџета издвојила око 50.000 КМ.

Начелник општине Пале Бошко Југовић рекао је за „Паљанске новости“ да је реконструкција пута урађена са циљем олакшања свакодневне саобраћајне комуникације мјештана овога насеља.

„Важно је истаћи да је све вријеме трајања пандемије вируса корона, Општина наставила са овим активностима, људима је потребан морални подстријек, а ово је најмање чиме можемо да допринесемо. Овом приликом желио бих да се захвалим становницима на разумијевању, као и свима који доприносе реализацији ове инвестиције“, додао је Југовић.

Мјештани насеља Сињево истакли су да им ова инвестиција Општине много значи, те да ће им много олакшати свакодневницу.

„Дјеца овим путем пролазе када иду у школу и на факултет, а макадемски пут је био веома неприступачан, са много блата и прашине. Овом приликом бих се захвалио начелнику Бошку Југовићу и општини Пале, што подржавају разој локалних села. Било би добро да је још раније почето са асфалтирањем и одржавањем села, можда би мање људи отишло да живи у град, задржали би се на свом сеоском имању, било би им приступачније. Нема живота без села и ако је село у развоју, развијаће се и град“, реко је мјештанин Сињева Зоран Петричевић за „Паљанске новости“.

Извођач радова на реконструкцији ове дионице пута према Сињеву је фирма „Романијапутеви“ а.д из Сокоца.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here