Након састанка са Додиком и Вишковићем, руководство ОЦ “Јахорина” се предомислило: Дјеца ће скијати бесплатно

0
741

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић изјавио је Срни да ће од сутра скијање за дјецу поново бити бесплатно скијање на Јахорини.

„Данас је одржан састанак на иницијативу српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика, којем је присуствовао и премијер Владе Републике Српске Радован Вишковић и на коме смо их упознали са ситуацијом која се десила и одлучили да, на захтјев Додика и молбу премијера, одобримо скијање за малишане из општина Пале и Источно Ново Сарајево“, рекао је Љевнаић.

Он је подсјетио да је пракса бесплатног скијања за дјецу са подручја Источног Сарајева уведена прије три године на приједлог Надзорног одбора Олимпијског центра и њеног предсједника Недељка Елека, када су дјеца по први пут скијала бесплатно.

„Увели смо да дјеца имају бенефите од Јахорине, од тога што ми радимо. Ми не желимо сада да дјеца испаштају у овој ситуацији“, нагласио је Љевнаић и додао да ће у четвртак бити одржан састанак руководства Олимпијског центра са Додиком, Вишковићем и начелником Пала Бошком Југовићем, са циљем рјешавања несугласица.

Он је рекао да није суштина да испаштају, већ да грађани Пала осјете приходе Јахорине.

„Ми ћемо радити како мислимо да треба и трудићемо се да се што више осјете бенефити Јахорине за све становнике Сарајевско-романијске регије“, поручио је Љевнаић.

Он сматра да је до несугласица дошло усљед замјене теза или неспоразума, што би требало да буде ријешено на предстојећем састанку.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here