Начелник Југовић нема симптоме вируса корона и добро се осјећа

0
648

Начелник општине Пале Бошко Југовић и његови најближи сарадници тренутно се налазе у самоизолацији, након што је једној од чланица Кабинета утврђено да је позитивна на вирус корона.

Југовић је за „Паљанске новости“ рекао да се осјећа добро, те да нема симптоме који би указивали на присуство вируса корона, али да је повлачење у самоизолацију друштвено одговоран потез.

„Сарадница из Кабинета осјетила је симптоме вируса, након чега је тестирана и веома брзо потврђено је да је позитивна. Након тога, донијели смо одлуку да се моји блиски сарадници и ја повучемо у самоизолацију, како бисмо спријечили, евентуално, ширење вируса. Нема разлога за панику, важно је да сви будемо одговорни и да поштујемо све прописане процедуре“, нагласио је начелник општине Пале.

Он је истакао да функцонисање локалне самоуправе неће бити доведено у питање, те да ће бити омогућен несметан и ефиксан рад Општине Пале.

Начелник општине Пале Бошко Југовић позвао је све суграђане да поштују прописане мјере заштите од вируса корона и истакао да ће јавност бити благовремено информисана о резултатима тестирања.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here