Могућност бесплатног скијања до сада користило 3010 ученика

0
69

Могућност бесплатног скијања на Јахорини за дјецу из Источног Сарајева од почетка јануара користило је 3.010 основаца и средњошколаца.
Самостални стручни сарадник за односе са јавношћу у Градској управи Александра Берјан навела је да је, према расположивим подацима, до сада у пратњи координатора на Јахорини скијало 1.400 ученика из Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева, 660 ученика са Пала и 950 са Сокоца.

„Пројекат бесплатног скијања за дјецу Источног Сарајева реализује се према договореном плану и програму и до сада није било никаквих проблема. Прошле године ову могућност користило је око 6.000 ученика из Источног Сарајева“, рекла је Берјанова Срни.

Према њеним ријечима, пројекат би, у зависности од сњежних падавина и дужине скијашке сезоне, требало да траје до почетка априла.

Берјанова је напоменула да ће Градска управа Источно Сарајево субвенционисати редовну аутобуску линију која ће од 1. фебруара до краја зимске сезоне свакодневно саобраћати од Источног Сарајева до Јахорине.

Полазак аутобуса биће у 8.00 часова са аутобуске станице Источно Сарајево према Палама, одакле ће ка Јахорини кретати у 8.45 часова.

Повратак са Јахорине биће у 16.00 часова. Цијена повратне карте са аутобуске станице Источно Сарајево до Јахорине биће седам КМ, а на релацији Пале-Јахорина пет КМ.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

sixteen − twelve =