Млади СНСД-а поклонили цвијеће суграђанкама

0
730

– Млади социјалдемократи Пала данас су као мали знак пажње подијелили суграђанкама 200 каранфила поводом Међународног дана жена.

Предсједник Младих социјалдемократа Пале Лука Цицовић честитао је 8. март свим припадницама љепшег пола, посебно чланицама странке, уз поруку да и даље буду вриједни чланови друштва. „Ову активност традиционално проводимо већ девет година, јер овим гестом желимо да покажемо пажњу према нашим суграђанкама“, изјавио је новинарима Цицовић, који је захвалио и свим вјерним чланицама СНСД-а које су један од покретача активности у овој странци.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Пале Бошко Југовић честитао је 8. март свим дамама Сарајевско-романијске регије, Републике Српске и истакао да мушкарци имају обавезу да им показују пажњу из много разлога. „Жене заслужују пажњу и носе велики терет одговорности, почевши од породице и улоге у друштву, као и свега онога што је данас веома важно. Надам се да ће ова година бити једна од задњих која је обиљежена вирусом корона“, рекао је Југовић и захвалио се Младима СНСД-а који су организовали подијелу цвијећа на паљанском шеталишту.

Начелник општине Пале Бошко Југовић честитао је свим женама Међународни празник – 8. март и поручио да су оне стуб породице и друштва. Југовић је пожелио женама много среће и здравља, посебно у времену епидемије вируса корона. Предсједник Скупштине општине Пале Дамјан Шкипина је свим суграђанкама пожелио срећан данашњи празник, те додао да се пажња љепшем полу треба показивати свакога дана.

Међународни дан жена слави се сваке године 8. марта, а настао је као Дан борбе за женска права, односно Дан борбе за економску, политичку и социјалну равноправност жена и мушкараца.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here