Митрополит Амфилохије се опоравља

0
617

Његово високопреосвештенство митрополит црногорско-приморски Амфилохије, који је на болничком лијечењу због вируса корона, провео је дан у добром расположењу и стабилног је здравственог стања, потврђено је из Клиничко-болничког центра Црне Горе.

“Митрополитово опште стање је добро, без повишене тјелесне температуре и са веома високим процентом сатурације. То су параметри који указују на нормалан ток опоравка”, преноси Митрополија црногорско-приморска.

У саопштењу се наводи да се Митрополит захваљује свима на бризи и љубави уз жеље и молитве да Бог узврати својом љубављу свима, дарујући добро здравље и напредак.

“С обзиром на то да се у разним медијима и друштвеним мрежама појављују непровјерене, непотпуне и понекад неистините информације у вези са здравственим стањем митрополита Амфилохија, молимо све да не насиједају на такве спекулација и да прате портал Митрополије који једини има директну комуникацију са докторима и у договору са њима саопштава потпуне и тачне информације”, истиче се у саопштењу.

Митрополит Амфилохије смјештен је јуче у Клинички центар након што је утврђено да је позитиван на вирус корона.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here