Милан Лучић предсједник организације младих ДНС Пале

0
1226

На Изборној скупштини Организације младих Демократског народног савеза /ДНС/ Пале вечерас је за предсједника изабран Милан Лучић.
Лучић је рекао новинарима да му је част што је изабран за предсједника, али да то носи и велику одговорност, те да је ДНС странка која младим људима пружа прилику.

„Све што будемо радили у наредном периоду ићи ће ка томе да реализацијом програмских циљева и задатака побољшамо живот у општини Пале, говоримо о проблемима који постоје и да их рјешавамо“, навео је Лучић.

Посланик ДНС-а у Народној скупштини Републике Српске Александар Главаш честитао је новом предсједнику младих за избор, нагласивши да та функција носи и велику одговорност.

„ДНС на Палама краси енергија и младост. На претходним изборима управо са том енергијом смо остварили изузетан резултат и то планирамо и на предстојећим изборима да остваримо“, рекао је Главаш.

Он је поручио новоизабраном предсједнику Организације младих ДНС-а Пале и његовом руководству да их чека предизборан период, да је потребно да се што више друже и баштине политику доброг пријатељства какву ДНС има на подручју Сарајевсо-романијске регије, а све у складу са политиком и идејом странке.

Предсједник Општинског одбора ДНС Пале Марко Кубатлија каже да му је драго што су успјели да формирају Организацију младих која је врло битна за њихову странку, а поготово за изборе који се спремају.

„Код младих влада велика енергија и сигурно ће донијети добар резултат на предстојећим изборима и дати једног одборника у Скупштини општине Пале“, нагласио је Кубатлија.

У хотелу „Дамис“ вечерас се прославља и Међународни дан жена, у организацији регионалног одбора ДНС-а Сарајевско-романијске регије.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here