Luka Cicović – novi predsjednik Mladih socijaldemokrata Pale

0
858

Novi predsjednik Opštinskog odbora Mladih socijaldemokrata Pale je Luka Cicović koji je na ovoj funkciji zamijenio Teodora Savića, odlučeno je na opštinskoj izbornoj konferenciji.
Cicović je izjavio novinarima nakon sinoćnje izborne konferenciji da izbor na ovu funkciju za njega predstavlja veliku čast, ali i odgovornost.

On je izrazio nadu da će Mladi socijaldemokrati, koji na Palama imaju 500 članova, biti vjetar u leđa rukovodstvu Opštinskog odbora SNSD-a i pomoći im da ostvare pobjedu na oktobarskim izborima.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Pale Boško Jugović rekao je da je posljednjih mjeseci u stranku primljeno oko 100 novih članova.

„Mladi socijaldemokrati Pale nikada nisu bili jači i mislim da spremno dočekujemo opšte izbore u oktobru. Čestitam mladim ljudima na tome što su sve odluke na izbornoj konferenciji donese jednoglasno, što znači da vlada apsolutno jedinstvo koje daje novu snagu“, poručio je Jugović.

On je čestitao Cicoviću i istakao da ga čeka mnogo posla koji neće biti nimalo jednostavan, imajući u vidu aktivnosti koje slijede u izbornoj kampanji.

Jugović je istakao da će sprovođenje omladinske politike u strukturama SNSD na Palama biti prioritet.

Predsjednik Republičke organizacije Mladih socijaldemokrata Denis Šulić kaže da izbor Cicovića, koji ima 20 godina, govori o tome da su Mladi socijaldemokati otvorena organizacija, spremna da primi nove ljude.

On je istakao da podmlađeno rukovodstvo garantuje novi elan i energiju unutar organizacije.

„Mladi socijaldemokrati će ostvariti možda i najbolji rezultat SNSD-a na Palama na oktobarskim izborima“, naveo je Šulić.

Na izbornoj konferenciji Mladih socijaldemokrata Pale jednoglasno je izabrano rukovodstvo i usvojen izvještaj o radu u periodu između dvije opštinske konferencije.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here