ЛЕД расвјета у Мокром и Сумбуловцу

0
630

Начелник општине Пале Бошко Југовић и представници предузећа Вајс лајт (Weiss light) потписали су уговор о реализацији пројекта постављања лед расвјете на локалитетима Мокрог и Сумбуловца, за шта ће из општинског буџета бити издвојено око 125 хиљада КМ.

-Ријеч је о два значајна подухвата, тим више јер је ово и својеврстан пилот пројекат, имајући у виду да је ово и први посао постављања савремене, лед расвјете, који реализује општина Пале. На тај начин, потврђујемо и опредијељење да модернизујемо овај сегмент, знајући да лед расвјета подразумијева и уштеде у односу на класичне системе расвјете-рекао је Југовић.

Иначе, нова лед расвјета на локалитетима Субуловца и Мокрог биће постављена у дужини од око 1.800 метара, а пројектом је предвиђено да буду постављена 52 стуба на којима ће бити инсталисане свјетиљке.

Представници фирме Вајс лајт, која је препознатљива у региону, а која је и у индустријској зони на локалитету некадашњег Фамоса у Палама покренула сопствени производни погон, изразили су задовољство што је њихова понуда по основу јавног позива била најповољнија, те што ће реализовати овај пројекат, обећавши да ће цјелокупан посао бити успјешно завршен у предвиђеном року од 45 дана.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here