Крајишник ће остати упамћен као велики патриота и угледни суграђанин

0
553

 Начелник општине Пале Бошко Југовић и предсједник Скупштине општине Пале Синиша Ласица данас су, поводом смрти првог предсједника Народне скупштине Републике Српске Момчила Крајишника, упутили телеграм саучешћа породици Крајишник и Асоцијацији „Ствараоци Републике Српске“.
„Са жаљењем смо примили вијест о смрти Момчила Крајишника. Његова одлучност и посвећеност српском народу и Републици Српској превазилазиле су све препреке са којима се сусретао обављајући значајне функције, а остаће упамћен као велики патриота и родољуб који је са својим политичким саборцима и савременицима из реда српског народа почетком деведестих година имао храброст и визију да доноси историјски важне одлуке за опстанак и слободу српског народа на овим просторима“, наводи се у телеграму Општинске управе Пале.

Званичници ове општине истакли су да ће сви становници општине Пале памтити Крајишника као угледног суграђанина и човјека који је својим личним ауторитетом настојао да допринесе развоју мјеста у којем је живио и радио.

„Одлазак Момчила Крајишника велики је губитак за његову породицу, пријатеље и сараднике, али и за Пале и Републику Српску. У име општине Пале, упућујемо вам изразе најдубљег саучешћа“, истиче се у телеграму саучешћа званичника општине Пале.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here