Košarac: SNSD ima izraženu prednost nad drugim strankama

0
544

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac izjavio je da SNSD uoči opštih izbora ima izraženu prednost nad drugim strankama, prvenstveno zahvaljujući predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i premijeru Željki Cvijanović koji su afirmisali vrijednosti Srpske i branili je od napada iz Sarajeva i nekih drugih sredina.

Košarac je prije početka sjednice Regionalnog odbora SNSD-a u Istočnom Sarajevu rekao da su tu da afirmišu rezultate postignute u proteklom periodu.

„Veoma je važno da smo afirmisani u smislu svih potreba Republike Srpske, da je cijenimo, volimo, poštujemo i želimo da nastavimo da je gradimo“, rekao je Košarac novinarima.

On je istakao da SNSD-u veoma važna snaga i stabilnost Srpske, te da će i u narednom raditi na tome.

„Dvoumljenja nema, za nas je Republika Srpska imperativ i želimo da pod zastavom Srpske afirmišemo sve vrijednosti građana i da zajedno sa njima radimo na napretku i razvoju Republike. Potpuno smo opredjeljeni da radimo za Republiku Srpsku“, poručio je Košarac.

Predsjednik Regionalnog odbora SNSD-a Ljubiša Ćosić rekao je da u Istočnom Sarajevu nema dovoljno velike sale koja bi mogla da primi sve one koji žele da podrže SNSD, one koji su dio SNSD-ove strukture i koji su vođeni predsjednikom ove stranke Miloradom Dodikom i potpredsjednikom Željkom Cvijanović.

On je dodao da je 350 ljudi iz osam opština dokaz da nemaju slučajno vlast u pet od osam opština i da nisu slučajno najbitniji politički faktor u ovoj regiji.

Đosić je poručio da će 7. oktobra pokazati da su još jači i snažniji, da će kandidati SNSD-a Milorad Dodik i Željka Cvijanović ponovo pobijediti, te da će zajedno krenuti u novi rad za lokalne zajednice i Republiku Srpsku.

On je uvjeren da će SNSD po ko zna koji put pokazati da je ta stranka najbitniji politički faktor u izbornoj jedinici na ovom području, te da će to biti ostavreno zahvaljujući Dodiku i Cvijanovićevoj.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here