Кошарац: Шаровић и СДС дугују одговор- подржавају ли враћање надлежности или не

0
101

Члан Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац изјавио је да се предсједник СДС-а Мирко Шаровић понаша као гусак у магли, балансирајући у својим изјавама између обавеза које има према страним налогодавцима и очигледних захтјева грађана Републике Српске да се прихвати позив лидера СНСД-а Милорада Додика да се јединство политичких странака сачува на темама које су од суштинског значаја за јачање Републике Српске и позиције српског народа у БиХ и цијелом региону.

“Свој лични политички кукавичлук и подаништво према странцима Шаровић покушава да сакрије оптужујући Додика за наводне преваре грађана Републике Српске”, рекао је Кошарац Срни коментаришући изјаве предсједника СДС-а.

Према ријечима Кошарца, управо је Шаровић тај који својим изјавама покушава да превари грађане Републике Српске, а посебно присталице СДС-а, којима се сваког дана све мање свиђа квислиншка политика Мирка Шаровића и његових најближих сарадника.

“У свим Шаровићевим изјавама недостаје јасан став о томе да ли он лично и странка коју предводи подржавају враћање надлежности које су отете Републици Српској или се томе противе. То је став који Шаровић и СДС дугују грађанима Републике Српске”, поручио је Кошарац.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

5 × 1 =