Кошарац поручио Бореновићу: „Смири се, добро удахни и изброји до десет“

0
36

Шеф Клуба СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сташа Кошарац истакао је да људи у својој немоћи покушавају другима рећи оно што уствари мисле о себи, те да је такав случај и са /предсједником ПДП-а/ Браниславом Бореновићем.

„Да Бореновић зна шта значи ријеч истина и флоскула ‘мушкарац’ онда би мушки прихватио пораз на изборима, а не као нарикача кукао над својим хронично политички изгубљеним биткама. Пошто се овај пут добро изнервирао у сљедећој изјави све испод плакања не признајем, јер је то својствено таквим политичким кукавицама“, поручио је Кошарац Бореновићу.

Кошарац је у изјави за Срну савјетовао Бореновићу да би требало да се смири, удахне, изброји до десет па да за почетак види како ни у сопственој странци нема легитимитет, потом нека изброји плату коју прима у парламенту, а не ради ништа, па тек када то обави нека некоме држи предавања.

„Не знам како га ‘професор’ /Младен/ Иванић ништа није научио осим да изгуби контролу над собом и слаже чим зине. Јасно ми је да се изнервирао и да се препао да не остану без фотеља у Сарајеву. Он толико нема појма о чему прича да је заборавио да једини који су засјели у сарајевске фотеље су он и његове колеге Игор Црнадак, Мирко Шаровић и Драган Мектић“, истакао је Кошарац.

Осврћући се на изјаву Бореновића у вези са одласком младих из Републике Српске, Кошарац је рекао да зна да би Бореновић волио да сви оду из Српске, па би онда он у миру добијао „Бакирове гласове и коначно побиједио на неким изборима, а при том не би морао никоме да се правда ни за своју издајничку политику.

„Разумијемо ми његову фрустрираност, није лако губити изборе од свог народа, а истовремено ходати по Сарајеву и молити за глас да се сачувају ионако украдене позиције. Он никако да схвати да их нису украли Милораду Додику, већ народу Републике Српске“, констатовао је Кошарац.

Он је поручио Бореоновићу да би требало да научи да се прво добију гласови на изборима, ако већ хоће подршку народа, па и фотеље.

„Мада, јасно је да је он политичар који је безброј пута то покушао, а сваки пут био све даље од циља. Он ће остати увијек само политичар у покушају и добар слуга странцима“, закључио је Кошарац.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

five × 1 =