Како ОСМИЦА подрива ОСМОРКУ

0
272

Као што је било најављивано од стране добро обавештених безбедносних кругова у Сарајеву, паралелна “тајна полиција” Странке демократске акције (СДА) БиХ почела је са дејством против политичких противника из “Осморке”, а ОСМАН МЕХМЕДАГИЋ “ОСМИЦА” ископава најмрачније тајне из архива Обавештајно-сигурносне агенције (ОСА), у којој и даље узурпира позицију директора.

Немир су унеле гласине да Мехмедагић поседује видео-снимак ОСА на ком су забележене хомосексуалне оргије са малолетницима на Јахорини, у којима су учествовали функционери Наше странке, премијер Кантона Сарајево ЕДИН ФОРТО и председник општине Центар Сарајево СРЂАН МАНДИЋ, као и њима блиски амерички дипломата ЕРИК ЛАРСОН, који је у име Амбасаде САД у Сарајеву био правни саветник у Уреду за борбу против корупције Кантона Сарајево. Посебно упада у очи да је Ларсон недавно напрасно повучен у Вашингтон.

Мехмедагић је одлучио да је сада прави тренутак да снимком овог гнусног чина уцени Форта и Мандића, који су тиме принуђени да подривају јединство коалиције “Осморке” у корист СДА.

Такође, Мехмедагић је под плаштом партнерских односа и бриге за америчког дипломату, овај снимак дао на увид амбасадору САД у Сарајеву, уз уцењивачку сугестију да би требало ускратити америчку подршку “Осморци”, како би се избегао скандал ширих размера.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here