Када ће Холивуд отворити своја филмска врата

0
39

Студији за снимање филмова у Холивуду су празни јер је Калифорнија увела мјере у циљу спречавања ширења корона вируса. Очекује се да Калифорнија ускоро објави нова упутства и смјернице у вези са наставком продукције холивудских филмова и телевизијских серија.

Гувернер Калифорније Гавин Њусам, упозорио је да ће територија Лос Анђелеса причекати и да неће учествовати у првом кругу отварања за потребе филмске индустрије.

Холивуд припада округу Лос Анђелеса, а у филмској индустрији запослено је око 900.000 људи.

„Округ Лос Анђелеса још увијек има обољелих и смртних случајева, у Лос Анђелесу је заражено око 40.000, а смртних случајева је 1.926. Сматрам да од отварања области у сврхе филмске индустрије нема договора“, истакао је гувернер Калифорније Гавин Њусам.

На видео састанку са званичницима индустрије забаве, шефица гувернера кабинета Ен О Лири истакла је да је одлагање сезоне филмске продукције неопходно.

На састанку је учествовао и званичник „Нетфликса“ који је рекао да би дугорочно, отварање филмске индустрије могло имати тешке посљедице.

„Продукције гдје су потребне мале екипе, као за документарце, могу да наставе да раде ускоро, али филмске екипе у којима учествује велики број људи и које захтијевају велику логистичку подршку, морају да сачекају“ истакао је представник „Нетфликса“.

„Нетфликс“ је поново почео продукцију на Исланду, у Шведској и Јужној Кореји.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

one × 4 =