Југовић угостио побједничку екипу турнира у уличном баскету

Начелник паљанске општине Бошко Југовић угостио је екипу „Златне руке“ која је побиједила на Међународном ФИБА турниру у уличном баскету на Палама и уручио им новчани бон од 1.000 КМ.
Екипа „Златне руке“ са Пала отићи ће на челенџер баскет у Београд, гдје ће у суботу, 13. јула, наступити под именом „Пале“. 

Југовић је захвалио момцима Мирославу Ковачу, Николи Пилиндавићу, Александру Ашанину и Дарку Ристичевићу, што ће на најљепши могући начин у Београду промовисати општину Пале без обзира на резултат. 

„Драго ми је што им могу дати вјетар у леђа како би све то изгурали до краја. Они ће представити Пале међу 16 најјачих тимова из Италије, Шпаније, Србије. Довољан успјех је да учествују, а ако постигну резултат биће на понос свих нас“, рекао је Југовић новинарима, пожеливши им много спортског успјеха. 

Југовић је истакао да ови младићи имају ентузијазма и заслужују пажњу локалне заједнице, те се нада да ће њихов пут слиједити и други спортски клубови. 

Члан побједнике екипе Мирослав Ковач захвалио је начелнику Југовићу за пријем и истакао да је први пут екипа из Републике Српске изборила пласман на једно озбиљно такмичење, као што је одлазак на челенџер у Београд. 

Он је истакао да ће се трудити да у што бољем свјетлу представе Републику Српску и општину Пале. 

Међународни турнир у уличном баскету, играо се под заштитним знаком ФИБА три на три на спортским теренима на Корану од 26. до 29. јуна, а учествовало је 20 сениорских екипа, шест јуниорских и четири екипе у конкуренцији дјевојака из Србије, Црне Горе и БиХ.

ОДГОВОРИ

Молимо вас да унесете коментар!
Молимо вас да овдје унесете своје име