Југовић: Подршка раду Општинског одбора Организације старјешина Војске Републике Српске

0
241

Општина Пале подржаће рад Општинског одбора Организације старјешина Војске Републике Српске и настојати да на конкретан начин допринесе реализацији свих активности ове асоцијације, закључено је данас на састанку начелника општине Бошка Југовића и представника ове организације.

На састанку је највише разговарано о материјално-техничким условима за рад организације и начинима да се тај сегмент доведе на примјерен ниво.

Југовић је рекао да је то био иницијални састанак на којем су размотрили све оно што је важно за рад ове организације.

“Општина Пале ће већ у буџету за наредну годину планирати одређена средства намијењена Организацији старјешина Војске Републике Српске – општинском одбору Пале, те на тај начин допринијети реализацији програмских активности организације”, истакао је Југовић.

Он је подсјетио да су људи укључени у рад ове организације дали велики допринос у одбрани Републике Српске током одбрамбено-отаџбинског рата.

“Као први човјек општине Пале осјећам и моралну одговорност да подржим рад Организације старјешина Војске Републике Српске”, поручио је Југовић.

Организација старјешина Војске Републике Српске формирана је прије четири године, а ове године у мају додијељен јој је и статус удружења од јавног интереса.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

ten − 3 =