Југовић: Контролно бројање потврдило став Паљана

0
512

Контролно бројање гласова за ниво предсједника Републике Српске на бирачким мјестима у Палама показало је одступање у један до два гласа у односу на првобитно бројање и то за оба кандидата и Милорада Додика и Јелену Тривић, рекао је предсједник Општинског одбора СНСД-а Пале Бошко Југовић.

Он је навео да је, након поновљеног контролног бројања гласова, повећана предност кандидата СНСД-а за предсједника Српске Милорада Додика за један глас.

Југовић наводи да резултат дефинитивно показује како су Паљани опредијељени и шта мисле када је Милорад Додик у питању.

– Јасно је да је у ова изазовна времена у сваком смислу, Републици Српској потребан лидер, патриота и искусан политичар спреман да се ухвати у коштац са свим проблемима – рекао је Југовић за Срну.

Он је поручио да су зато Паљани уз Додика.

– Оно што жели Централна изборна комисија БиХ и њихови налогодавци нама не треба и то нас враћа у сурова, прошла времена. Треба нам стабилност и просперитет исказан кроз наше постојање у Републици Српској – оцијенио је Југовић.

Југовић је захвалио члановима бирачких одбора и општинској изборној комисији на одговорном и преданом раду.

Након поновљеног контролног бројања гласова са бирачких мјеста на подручју општине Пале, Додик је освојио 6.391 гласова, а кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелена Тривић 4.880.

У Главном центру за бројање јуче је завршено контролно поновно бројање гласачких листића за ниво предсједника Републике Српске за подручје Пала, Источне Илиџе, Источног Старог Града и Шековића.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here