Фудбалери „Романије“ у недjељу дочекују „Пролетер“ из Дворова

0
605

У оквиру 3. кола друголигашког Истока фудбалери „Романије“, у недељу, 23. августа, дочекаће састав „Пролетер“ из Дворова.

Паљани су половичним успјехом отворили сезону, на премијери, те на домаћем терену савладали „Будућност“ из Пилице (2:1), а претходног викенда, у склопу 2. кола, поражени су у Гацку од домаће екипе разултатом (4:2).

Гости су без бодова, на отворењу у Гацку били надиграни (1:0), као и у прошлом колу у Дворовима, од стране Рогатичана (1:2), али имају право да се надају повољном разултату, па се очекује занимљива фудбалска представа.

Стратег Паљана Срђан Делипара изразио је задовољство јер су сви играчи здрави и спремни за најављену утакмицу.

„У екипу се враћа и опорављени идеолог игре Никола Живковић, као и Борислав Цицовић, Стефан Јокић и Никола Шаровић, важне и битне карике, које су недостајале у прошлом мечу у Гацку. Ривале максимално поштујемо и знамо да неће бити лако, али не кријемо ни да гајимо побједничке амбиције. Ја сам оптимиста, вјерујем у своју екипу, знам да ће дати све од себе, те одиграти чврсто и јако, у једном спортском и отвореном надигравању. Надам се и другој овосезонској побједи и новим бодовима“, рекао је он.

Утакмица између фудбалера „Романије“ и „Пролетера“ биће одиграна у Палама, у недељу, 23. августа, са почетком у 17.00 часова.

Tабела
1. ФК Mладост (Гацко) 6
2. УФК Илићка 01 (Брчко) 6
3. ОФК Гласинац 2011 (Соколац) 6
4. ФК Вележ (Невесиње) 3
5. ФК Mилићи 3
6. ФК Фамос (Ист. Илиџа) 3
7. ФК Дрина ХЕ (Вишеград) 3
8. ФК Jединство (Бродац) 3
9. ФК Mладост (Рогатица) 3
10. ФК Будућност (Пилица) 3
11. ФК Губер (Сребреница) 3
12. ФК Романија (Пале) 3
13. ФК Власеница 3
14. ФК Пролетер (Дворови) 0
15. ФК Стакорина (Чајниче) 0
16. ФК Братство (Братунац) 0

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here