ФК „Романија“ Пале добила нову управу

0
116


Вечерас је у сали скупштине општине Пале одржана изборна скупштина фудбалског клуба Романија. Изабрана је нова управа, можда и најмлађа у дугој историји овог клуба. За првог човјека клуба именован је Александар Ласица, док је за предсједника скупштине изабран Јовица Вукадин.

Досадашњи предсједник клуба Ненад Ђапић је поднио оставку. Ђапић се након поднијетог извјештаја и поднијете оставке обратио присутнима. Посебно се захвалио начелнику општине Пале Бошку Југовићу на несебичној помоћи око функционисања клуба у можда како је он навео најтежим годинама постојања. Такође је поздравио одлуку чланова скупштине да именују младе људе за овако одговорне функције у клубу. Пожелио је срећу новом предсједнику уз жељу да Романију врати на стазе старе славе.

Скупштину је отворио дотадашњи предсједник скупштине Горан Косорић.

Тренер клуба је Срђан Делипара, тренер који је прије пар мјесеци преузео тренерску палицу и вечерас је добио подршку нове управе да настави са радом.

Поред Ласице и Вукадина, нови чланови управе су и Дражан Кусмук, Бојан Чворо, Никола Благојевић, Огњен Ерић, Марко Благојевић, Младен Јанковић. Сви су бивши фудбалери Романије.

Скупштини је присуствовао и начелник општине Пале Бошко Југовић. Он се присутнима кратко обратио уз напомену да му је драго што млади људи имају вољу и идеје како да воде клуб. Захвалио се претходној управи, а новим члановима пожелио много среће и обећао несебичну помоћ када је ријеч о функционисању ФК Романија.

Нови предсједник клуба Александар Ласица је истакао да му је част што је предложен, а још већа част што је и изабран за првог човјека клуба. Најавио је нове пројекте који се односе на сређивање терена, просторија клуба и атлетске стазе. Посебно је нагласио да Романији није мјесто у трећој лиги РС и да се одмах мора размишљати о већем рангу. Ласица је рођен 1983. године, дипломирани је инжењер архитектуре.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

13 + twelve =