Druženje sa prosvjetnim radnicima

0
346

Načelnik opštine Pale Boško Jugović prisustvovao je danas druženju prosvjetnih radnika iz osnovnih škola na području opštine.

Druženju su prisustvovali i prosvjetari sa Kosova i Metohije koji su u pratnji 46 učenika iz Opštine Štrpce, a koji su načelniku Jugoviću, u znak zahvalnosti na gostoprimstvu, uručili i prigodan poklon-ručno, u drvetu i posebnom tehnikom izrađenu ikonu Svete Petke.

Načelnik je izrazio zahvalnost gostima sa Kosova i Metohije, ali posebno porodicama sa Pala koje su ugostile mališane i najviše doprinijeli da akcija spajanja djece preraste i u istinsko prijateljstvo prosvjetnih radnika i opština Pale i Štrpce.

Obraćajući se paljanskim prosvjetnim radnicima, Jugović je istakao da ovdašnje škole uvijek mogu računati na njegovu i podršku Opštine Pale.

-Ta podrška je stalna, kako iz budžeta opštine, tako i sa nivoa republičkih institucija kojima kandidujemo projekte i smatram da svi zajedno možemo biti zadovoljni učinjenim, ali i očekivati da i u narednom periodu uradimo dosta dobrih stvari – poručio je Jugović.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

2 × three =