Додјела МТВ признања крајем августа

0
669
Додјела МТВ видео музичких награда биће одржана у Њујорку крајем августа, потврдили су МТВ и гувернер Њујорка Ендрју Куомо.

Ово ће бити прва манифестација, од почетка пандемије вируса корона, која ће бити одржана физички, а не путем видео преноса.

Руководство МТВ-а и градоначелник Куомо су саопштили да ће сви који буду учествовали на додјели награда, 30. августа у Центру “Барклис” у Бруклину, морати да се придржавају прописаних епидемиолошких мјера.

– Што се тиче публике или ће бити ограничени капацитети или ће се манифестација одржати без присуства посјетилаца – казали су из руководства МТВ-а.

Према њиховим ријечима Арена има капацитет од 19.000 мјеста, али  ће се строго поштовати физичко растојање међу посјетиоцима, а поједини наступи ће бити одржани поред неких од њујоршких знаменитости.

За сада се не зна колико ће извођача наступити. Како пишу свјетски медији, детаљи и могуће опције ће бити објављени касније на основу епидемиолошке ситуације у Њујорку, који је у једном тренутку био најтеже погођен пандемијом вируса корона у Сједињеним Државама.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here