Додик: Што прије да се изборимо са пандемијом и окренемо свјетлијој будућности

0
417

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је свим грађанима у Републици Српској и Федерацији БиХ нову 2021. годину, са жељом да буде боља и успјешнија од ове, која је била изузетно тешка и изазовна с обзиром на пандемију вируса корона која је из коријена промијенила животе свих људи у свијету.

– Желим да предстојећа година буде што љепша, а да ову 2020. што прије заборавимо и да се више никада никоме не понови. Увјерен сама да ћемо се у 2021. коначно изборити са пошасти која је однијела бројне животе и чије су црне бројке обиљежиле годину за нама – истакао је Додик.

Он је изразио захвалност здравственим радницима који су постали истински хероји 2020. године и свијетла тачка током борбе са пандемијом, као и свим одговорним грађанима који су поштовали препоручене епидемиолошке мјере и на тај начин чували себе и своје најближе, саопштено је из кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

– Искрено желим да се у наредној години коначно вратимо нормалном животу и раду, те да се сви посветимо зацртаним плановима и заједно градимо бољу и свјетлију будућост – поручио је Додик.

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ пожелио је свима срећну и успјешну 2021. годину, добро здравље, личну и породичну срећу, као и успјех на професионалном плану.

– Са вјером у бољу будућност, још једном молим све људе да чувају своје здравље, поштују препоручене епидемиолошке мјере, те да предстојеће празнике проведу у кругу својих најближих – нагласио је Додик.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here