Додик: СНСД у побједнички ход креће чистог образа и раширених руку

0
584

Лидер Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Милорад Додик изјавио је да ова политичка партија данас започиње побједнички ход, раширених руку, чистог образа и рачуна, који ће довести до тога да у више од 80 одсто општина у Српској освоји власт.

Додик је данас у Источном Сарајеву на званичном отварању предизборне кампање СНСД-а поручио да је овај дан важан за сваку политички партију која учествује на изборима, те за све грађане Републике Српске који су заинтересовани за будућност.

“Окупљамо се овдје на Источној Илиџи и свим општинама данас да би кренули у још један побједнички ход који ће довести до тога да у више од 80 одсто оштина у Српској добијемо власт. Окупљамо се за Републику Српску да би јој дали нову снагу!”, нагласио је Додик.

Он је рекао да ће СНСД заједно са Владом Републике Српске, институцијама Српске и најважнијим функционерима Републике градити сваку општину на најбољи могући начин.

“Доказ за то су општине у окружењу које су до сада имале одличну сарадњу са Владом Републике Српске. Начин на који су они рјешавали своје проблеме најбоље говори о томе”, поручио је Додик.

Он је истакао да ће СНСД у ову кампању ући са презантацијом постигнутих резултата.

“Ми нећемо водити прљаву кампању, јер за то немамо потреба. Нас не интересују наши политички противници у смислу да им говоримо оно што није достојно”, нагласио је Додик, додајући да ће о политичким противницима говорити као о укупној политичкој појави.

Додик је поновио да ће кампања СНСД-а бити чиста, неоптерећена и за људе који ће бити окупљени око Републике Српске и сваке општине.

“Ми смо заинтересовани да људима покажемо оно што смо радили. Ми имамо способност за то и несумњиво је да је судбина Републике Српске везана искључиво за судбину СНСД-а, народно-политичку партију. СНСД неће одустати од свог народа и своје Републике Српске”, поручио је Додик.

Он је нагласио да српски народа може опстати само у јединству, окупљен око Републике Српске.

“Нека живи Република Српска, нека живи Србија и нека живи српски народ гдје год се налази!”, поручио је Додик.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here